Encyclopedie van de patisserie en desserts
Nog geen beoordelingen.
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059564879
Omschrijving
Auteur: Vincent Boue & Hubert Delorme
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Aantal pagina's: 416
De nieuwe bijbel van de patisserie. Volledig geïllustreerde encyclopedie voor het leren bereiden van uw eigen patisserie en desserts. Geschreven door professionele leermeesters.
300 handelingen en foefjes stap voor stap uitgelegd:
- Alle technieken: glaceren, marmeren, snijden, bladerdeeg maken, etc.
- Vele suggesties voor het garneren van gerechten
- Met instructievideo’s waarin de belangrijkste technieken duidelijk worden uitgelegd
150 geïllustreerde basisrecepten:
- De grote klassiekers: citroentaart, Paris-brest, clafoutis, crème brûlée e.v.a.
- De meest geraffineerde: o.a. croquembouche, omelette sibérienne, makaron, croissants
- En de meest ludieke: marshmallow, berlingot, ijslolly’s en meer
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Aantal pagina's: 416
De nieuwe bijbel van de patisserie. Volledig geïllustreerde encyclopedie voor het leren bereiden van uw eigen patisserie en desserts. Geschreven door professionele leermeesters.
300 handelingen en foefjes stap voor stap uitgelegd:
- Alle technieken: glaceren, marmeren, snijden, bladerdeeg maken, etc.
- Vele suggesties voor het garneren van gerechten
- Met instructievideo’s waarin de belangrijkste technieken duidelijk worden uitgelegd
150 geïllustreerde basisrecepten:
- De grote klassiekers: citroentaart, Paris-brest, clafoutis, crème brûlée e.v.a.
- De meest geraffineerde: o.a. croquembouche, omelette sibérienne, makaron, croissants
- En de meest ludieke: marshmallow, berlingot, ijslolly’s en meer
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: