Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.618991100

Encyclopedie van de patisserie en desserts

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059564879

Omschrijving

Auteur: Vincent Boue & Hubert Delorme
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Aantal pagina's: 416
De nieuwe bijbel van de patisserie. Volledig geïllustreerde encyclopedie voor het leren bereiden van uw eigen patisserie en desserts. Geschreven door professionele leermeesters.

300 handelingen en foefjes stap voor stap uitgelegd:
- Alle technieken: glaceren, marmeren, snijden, bladerdeeg maken, etc.
- Vele suggesties voor het garneren van gerechten
- Met instructievideo’s waarin de belangrijkste technieken duidelijk worden uitgelegd

150 geïllustreerde basisrecepten:
- De grote klassiekers: citroentaart, Paris-brest, clafoutis, crème brûlée e.v.a.
- De meest geraffineerde: o.a. croquembouche, omelette sibérienne, makaron, croissants
- En de meest ludieke: marshmallow, berlingot, ijslolly’s en meer

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: