Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.619890100

Eet goed, dat doet je goed! - Chantal Voets

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaar

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789082470703

Omschrijving

Auteur: Chantal Voets
Uitvoering: Paperback
Uitgever: Tai-Pan
Aantal pagina's: 256
Taal: Nederlands

Eet goed, dat doet je goed: een boek van "Amanprana" oprichtster Chantal Voets. Vol heerlijke en gezonde recepten met onder andere Amanpranaproducten. 

Amanprana oprichtster Chantal Voets heeft een zwak voor gezond en zeker ook lekker eten. In deze interesse is ze zich gaan verdiepen. Door vele ontdekkingstochten, inspirerende mensen om haar heen en haar eigen visie op gezondheid en de invloed hiervan op lichaam en geest, besloot ze haar eigen boek te schrijven. Het boek staat boordevol informatie en recepten. Snelle recepten voor elke dag, om jou als liefhebber van lekker eten en vooral ook goéd eten het perfecte handboek te bieden. Een wereld van Amanprana.

Wat kun je verwachten in het boek 'Eet goed, dat doet je goed'? 130 heerlijke en snelle recepten voor iedere dag. Aandacht voor bio, milieu en natuur; toepassing en uitleg van Amanprana producten; acht gouden tips voor het verleggen van je voedingspatroon; gerechten in een handomdraai; de voedingsdriehoek van Chantal; tien Amanprana waarden; eerlijke en eenvoudige keuken; feest van natuurlijke kleuren, smaken en geuren; verassend veggie.

Wie is Chantal Voets van Amanprana? Chantal Voets is oprichtster van Amanprana, foodie en schrijfster. Ze schreef onder andere 'Gezond en gelukkig met eiwitten'. Alles wat Chantal Voets en haar man Bart Maes doen bij Amanprana heeft als leidraad: Laat voeding je medicijn zijn. Een advies welk Hippocrates, filosoof en grondlegger van de Westerse geneeskunde, aan al zijn patiënten meegaf. In alles wat Chantal doet komt dit terug. Chantal verdiepte zich in de ayurvedische keuken, de macrobiotiek, raw food en veganistisch koken. Daarnaast heeft ze zich ondergedompeld in de wereld van natuurlijk eten en merkte ze proefondervindelijk wat gezonde en biologische voeding met haar en haar gezin kon doen. Deze wijsheid wilde ze niet voor haarzelf houden. Ze had genoeg recepten op de plank om hier een mooi boek van te maken. Haar kunde delen met jou als lezer en je inspireren is precies dát wat zij voor ogen heeft gehad bij de ontwikkeling van 'Eet goed, dat doet je goed.'

Wat voor recepten kan ik vinden in 'Eet goed, dat doet je goed'? Het prachtige boek is een verzameling geworden vol mooie recepten, informatie en inspiratie. Je kunt er eenvoudig, verassende en bovenal ook zeer smakelijke recepten in vinden. Ideaal om toe te passen in een gezonde doordeweekse keuken. De recepten zijn allemaal handig te maken, voor iedere huis-tuin-en keukenkok. Geen ingewikkelde apparaten, geen bijzondere technieken en zeker geen poespas. In een handomdraai zet je een heerlijk én bovenal gezond gerecht op tafel. De gerechten zijn geïnspireerd op de ayurvedische keuken, de macrobiotiek, raw food, koken met de juiste voedselcombinaties (naar dr. De Hay), het fruitdieet van Patrick Geryll en superfoods. Hartverwarmende voeding, gezonde comfort food en heerlijk etnisch.

Recepten in 'Eet goed, dat doe je goed'
zijn allemaal vegetarisch, een bewuste keuze omdat Chantal Voets en Bart Maes zelf ook veggie zijn. Beter voor het milieu, dieren en gezondheid. De spijsvertering vna Chantal sputtert niet meer tegen sinds ze is overgestapt op biologisch én vegetarisch eten.

Het boek bevat inspiratie om gezond en gelukkig te leven. Voeding kan hierbij helpen. Het kan bepalen wat je voelt, zowel lichamelijk als geestelijk. Diëten is niet de bedoeling, het switchen van je lifestyle misschien wel. Het boek laat zien dat dit echt niet zo'n opgave is. Met de juiste instelling en dit boek onder je arm kom je een heel eind!

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: