Een culinaire reis door het Midden-Oosten en Noord-Afrika
Nog geen beoordelingen.
Specificaties
Omschrijving
In het Midden-Oosten wordt gekookt door op je zintuigen, vooral je reuk, af te gaan. Koken is een een intuïtieve kunstvorm en geur een bron van inspiratie.>Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Aantal pagina's: 222
'Een culinaire reis door het Midden-Oosten en Noord-Afrika' van Bethany Kehdy neemt je mee langs de keukens van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De meeste mensen kennen ongetwijfeld gerechten als hummus, falafel, tabouleh en gevulde wijnbladeren, maar in dit boek onthult Bethany Kehdy een rijk gevarieerd scala aan andere culinaire schatten uit het Midden-Oosten waar wordt gekookt door op je zintuigen, vooral je reuk, af te gaan. Koken is een een intuïtieve kunstvorm en geur een bron van inspiratie. Het is een verzameling unieke recepten – van tonijntartaar met chermoula en kippakketjes met sumak tot profiteroles met kardemom en ma’amoul-zandkoekjes – die stammen uit Bethany’s jeugd. Hiervoor heeft ze traditioneel, eerlijk plattelandsvoedsel gecombineerd met stedelijke feestmaaltijden en er vervolgens een moderne twist aan gegeven.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.