Eclairs, toveren met soezendeeg
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461430465
Omschrijving
Auteur: Marianne Magnier-Moreno
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook Publishing
Aantal pagina's: 72
Naast de macaron is de éclair één van de populairste klassieke gebakjes in Frankrijk. Deze lange, luchtige en krokante gebakjes zijn meestal gevuld met banketbakkersroom of slagroom en afgewerkt met glazuur. Ontzettend lekker.
In dit boekje leer je hoe je je eigen éclairs maakt. Van klassiekers als chocolade, tot eclairs met aparte texturen (mousse, brosse patisserie). Tijdens het lezen van het boekje zul je ontdekken dat je nog veel meer met soezendeeg kunt doen dan je dacht. Denk aan bijvoorbeeld taarten.
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook Publishing
Aantal pagina's: 72
Naast de macaron is de éclair één van de populairste klassieke gebakjes in Frankrijk. Deze lange, luchtige en krokante gebakjes zijn meestal gevuld met banketbakkersroom of slagroom en afgewerkt met glazuur. Ontzettend lekker.
In dit boekje leer je hoe je je eigen éclairs maakt. Van klassiekers als chocolade, tot eclairs met aparte texturen (mousse, brosse patisserie). Tijdens het lezen van het boekje zul je ontdekken dat je nog veel meer met soezendeeg kunt doen dan je dacht. Denk aan bijvoorbeeld taarten.
Reviews van klanten (1)
via eKomi8 jaar geleden
Leuk boek
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: