Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.619890100

Eclairs, toveren met soezendeeg

1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaar

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461430465

Omschrijving

Auteur: Marianne Magnier-Moreno
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook Publishing
Aantal pagina's: 72

Naast de macaron is de éclair één van de populairste klassieke gebakjes in Frankrijk. Deze lange, luchtige en krokante gebakjes zijn meestal gevuld met banketbakkersroom of slagroom en afgewerkt met glazuur. Ontzettend lekker.

In dit boekje leer je hoe je je eigen éclairs maakt. Van klassiekers als chocolade, tot eclairs met aparte texturen (mousse, brosse patisserie). Tijdens het lezen van het boekje zul je ontdekken dat je nog veel meer met soezendeeg kunt doen dan je dacht. Denk aan bijvoorbeeld taarten. 

Reviews van klanten (1)

via eKomi8 jaar geleden

Leuk boek

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: