Echte kaas, ambachtelijke kaas
Nog geen beoordelingen.
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789058975560
Omschrijving
Auteur: Eric van Veluwen
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Terra
Aantal pagina's: 121
Taal: Nederlands
In dit boek gaat Eric van Veluwen op culinaire kaasontdekkingsreis door Nederland, van Texelse schapenkaas en Machedoux uit Zevenhuizen tot Messenklever uit Middenbeemster en Veenweidekaas uit Zoeterwoude. Met veel oog voor detail beschrijft hij zowel de kaasmakers als hun kazen, en voegt per kaas een recept. Daarnaast geeft hij zijn favoriete adressen van Nederlandse kaasboeren en kaaswinkels.
Eric van Veluwen is patron cuisinier op Landgoed Rhederoord. Als lid van de Slow Food Werkgroep Kaas zet hij zich in voor het behoud van onze kaascultuur en experimenteert hij graag verloren gewaande, soms zelfs 'verboden' rauwmelkse kazen.
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Terra
Aantal pagina's: 121
Taal: Nederlands
In dit boek gaat Eric van Veluwen op culinaire kaasontdekkingsreis door Nederland, van Texelse schapenkaas en Machedoux uit Zevenhuizen tot Messenklever uit Middenbeemster en Veenweidekaas uit Zoeterwoude. Met veel oog voor detail beschrijft hij zowel de kaasmakers als hun kazen, en voegt per kaas een recept. Daarnaast geeft hij zijn favoriete adressen van Nederlandse kaasboeren en kaaswinkels.
Eric van Veluwen is patron cuisinier op Landgoed Rhederoord. Als lid van de Slow Food Werkgroep Kaas zet hij zich in voor het behoud van onze kaascultuur en experimenteert hij graag verloren gewaande, soms zelfs 'verboden' rauwmelkse kazen.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: