Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.619890100

Echte kaas, ambachtelijke kaas

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaar

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789058975560

Omschrijving

Auteur: Eric van Veluwen
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Terra
Aantal pagina's: 121
Taal: Nederlands

In dit boek gaat Eric van Veluwen op culinaire kaasontdekkingsreis door Nederland, van Texelse schapenkaas en Machedoux uit Zevenhuizen tot Messenklever uit Middenbeemster en Veenweidekaas uit Zoeterwoude. Met veel oog voor detail beschrijft hij zowel de kaasmakers als hun kazen, en voegt per kaas een recept. Daarnaast geeft hij zijn favoriete adressen van Nederlandse kaasboeren en kaaswinkels. 

Eric van Veluwen is patron cuisinier op Landgoed Rhederoord. Als lid van de Slow Food Werkgroep Kaas zet hij zich in voor het behoud van onze kaascultuur en experimenteert hij graag verloren gewaande, soms zelfs 'verboden' rauwmelkse kazen.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: