DESIRE - Reflecties van een topchef
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789490028626
Omschrijving
Auteur: Mara Grimm
Uitvoering: Paperback
Uitgever: Minestrone
Desire. Reflecties van een topchef beschrijft het laatste jaar van chef-kok Sergio Herman bij het inmiddels gesloten restaurant Oud Sluis. Deze bundel, is een heruitgave van de verhalen die eerder waren opgenomen in DESIRE, het tweedelige tijdsdocument dat in mei 2014 verscheen in een zeer beperkte oplage en in no-time was uitverkocht. Met deze nieuwe, vereenvoudigde uitgave wordt de wereld van Sergio Herman voor een breder publiek toegankelijk.
Waarom stopte Sergio Herman met zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis? Is zijn wereldwijde succes alle offers waard geweest? En waarom serveerde hij duif als zijn finale hoofdgerecht? De Nederlandse journalist Mara Grimm volgde Sergio Herman een jaar lang op de voet en interviewde hem dag en nacht om antwoord te krijgen op deze en talloze andere vragen.
Dat leverde unieke gesprekken op over Sergio's dromen, zijn leerschool en de valkuilen van het koksvak. Sergio vertelt vol emotie over zijn depressie, over het stoned zijn van vermoeidheid, over dansen achter het fornuis, over de verslaving van het creëren en de illusie van perfectie. In deze heruitgave vindt u ook 7 recepten van Sergio Herman en sfeerbeelden van 'the last dinner'.
Uitvoering: Paperback
Uitgever: Minestrone
Desire. Reflecties van een topchef beschrijft het laatste jaar van chef-kok Sergio Herman bij het inmiddels gesloten restaurant Oud Sluis. Deze bundel, is een heruitgave van de verhalen die eerder waren opgenomen in DESIRE, het tweedelige tijdsdocument dat in mei 2014 verscheen in een zeer beperkte oplage en in no-time was uitverkocht. Met deze nieuwe, vereenvoudigde uitgave wordt de wereld van Sergio Herman voor een breder publiek toegankelijk.
Waarom stopte Sergio Herman met zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis? Is zijn wereldwijde succes alle offers waard geweest? En waarom serveerde hij duif als zijn finale hoofdgerecht? De Nederlandse journalist Mara Grimm volgde Sergio Herman een jaar lang op de voet en interviewde hem dag en nacht om antwoord te krijgen op deze en talloze andere vragen.
Dat leverde unieke gesprekken op over Sergio's dromen, zijn leerschool en de valkuilen van het koksvak. Sergio vertelt vol emotie over zijn depressie, over het stoned zijn van vermoeidheid, over dansen achter het fornuis, over de verslaving van het creëren en de illusie van perfectie. In deze heruitgave vindt u ook 7 recepten van Sergio Herman en sfeerbeelden van 'the last dinner'.
Reviews van klanten (1)
via eKomi8 jaar geleden
Moet boek nog lezen...
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: