De Zilveren Lepel Kookschool Pizza
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789000347292
Omschrijving
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Spectrum
Aantal pagina's: 176
Taal: Nederlands
De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken.
De Zilveren Lepel Kookschool Pizza bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse pizza's, calzones, foccacia's en hartige taarten. Je vindt in dit boek recepten voor het bereiden van de ultieme pizza margherita en een klassieke quattro stagioni maar ook voor een foccacia met salie en pecorino of een crostata met courgette en prosciutto. Stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto.
De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
Uitgever: Spectrum
Aantal pagina's: 176
Taal: Nederlands
De Zilveren Lepel Kookschool leert je écht Italiaans koken.
De Zilveren Lepel Kookschool Pizza bevat meer dan 75 recepten voor authentieke Italiaanse pizza's, calzones, foccacia's en hartige taarten. Je vindt in dit boek recepten voor het bereiden van de ultieme pizza margherita en een klassieke quattro stagioni maar ook voor een foccacia met salie en pecorino of een crostata met courgette en prosciutto. Stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto.
De Zilveren Lepel Kookschool is een budgetvriendelijke serie basiskookboeken met recepten van de gerespecteerde experts van De Zilveren Lepel, het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
Reviews van klanten (1)
via eKomi5 jaar geleden
Had het boek iets groter verwacht
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: