De Truffel
Nog geen beoordelingen.
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048306770
Omschrijving
Auteur: Jean-Christophe Rizet
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Veltman Uitgevers
Aantal pagina's: 160
Taal: Nederlands
Oorspronkelijke taal: Frans
Vertaald door: Yolanda Heersma
Truffel, ookwel de diamant van de aarde genoemd, is zeldzaam, mysterieus en kostbaar en fascineert de mens daarom al sinds de oudheid. Jean-Christophe Rizet is chefkok van restaurant La Truffière in Parijs en een echte expert op het gebied van Truffels.
Hij nodigt je uit om verschillende soorten truffels te leren kennen en ze te verwerken in verrukkelijke gerechten die de producten en seizoenen respecteren. De gerechten komen danzij de prachtige foto's van Iris Sullican ook echt tot leven.
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Veltman Uitgevers
Aantal pagina's: 160
Taal: Nederlands
Oorspronkelijke taal: Frans
Vertaald door: Yolanda Heersma
Truffel, ookwel de diamant van de aarde genoemd, is zeldzaam, mysterieus en kostbaar en fascineert de mens daarom al sinds de oudheid. Jean-Christophe Rizet is chefkok van restaurant La Truffière in Parijs en een echte expert op het gebied van Truffels.
Hij nodigt je uit om verschillende soorten truffels te leren kennen en ze te verwerken in verrukkelijke gerechten die de producten en seizoenen respecteren. De gerechten komen danzij de prachtige foto's van Iris Sullican ook echt tot leven.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: