De Topchefs van de Moleculaire keuken
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461430229
Omschrijving
Auteur: Anne Cazor
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook Publishing
Aantal pagina's: 160
Het was natuurlijk al langer hip in de proffesionele kookwereld, maar het wordt nu ook steeds meer mainstream om moleculair te koken! Het toepassen van wetenschap bij het bereiden van gerechten is niet langer alleen een hype, het is een nieuwe stijl van koken. Deze stijl heeft nu ook veel aanhangers gevonden in de haute cuisine. Dit zijn koks die met gebruik van de nieuwste technieken ware meesterwerken op het bord weten te toveren. Dit kookboek bevat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken met uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Een must voor de liefhebber van moleculaire gastronomie!
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook Publishing
Aantal pagina's: 160
Het was natuurlijk al langer hip in de proffesionele kookwereld, maar het wordt nu ook steeds meer mainstream om moleculair te koken! Het toepassen van wetenschap bij het bereiden van gerechten is niet langer alleen een hype, het is een nieuwe stijl van koken. Deze stijl heeft nu ook veel aanhangers gevonden in de haute cuisine. Dit zijn koks die met gebruik van de nieuwste technieken ware meesterwerken op het bord weten te toveren. Dit kookboek bevat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken met uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Een must voor de liefhebber van moleculaire gastronomie!
Reviews van klanten (1)
via eKomi7 jaar geleden
Dit boek geet je onmiddellijk zin om te starten met uitproberen. Een absolute aanrader
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: