Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.619890100

De Topchefs van de Moleculaire keuken

1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaar

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461430229

Omschrijving

Auteur: Anne Cazor
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook Publishing
Aantal pagina's: 160

Het was natuurlijk al langer hip in de proffesionele kookwereld, maar het wordt nu ook steeds meer mainstream om moleculair te koken! Het toepassen van wetenschap bij het bereiden van gerechten is niet langer alleen een hype, het is een nieuwe stijl van koken. Deze stijl heeft nu ook veel aanhangers gevonden in de haute cuisine. Dit zijn koks die met gebruik van de nieuwste technieken ware meesterwerken op het bord weten te toveren. Dit kookboek bevat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken met uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Een must voor de liefhebber van moleculaire gastronomie!

Reviews van klanten (1)

via eKomi7 jaar geleden

Dit boek geet je onmiddellijk zin om te starten met uitproberen. Een absolute aanrader

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: