De Surinaamse Keuken
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461883520
Omschrijving
Auteur: Ciska Cress
Uitgever: De Lantaarn B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina’s: 128
.
De Surinaamse keuken is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils!. De voorouders van de Surinamers zijn afkomstig uit zowel Azië, Afrika, Amerika als Europa. Iedere bevolkingsgroep bracht de lekkerste gerechten uit hun traditionele keuken mee naar het nieuwe thuisland. Uit deze versmelting van culturen ontstond de unieke Surinaamse keuken met een eigen onderscheidend en verrukkelijk karakter. Geen wonder dat deze keuken niet alleen divers, maar ook nog eens uitzonderlijk lekker is!
In dit kookboek tref je de variatie aan die de Surinaamse keuken zo aantrekkelijk en verassend maakt, zoals Saoto bravoe (Javaanse maaltijdsoep), Roti nanga pesi (Hindoestaans brood met gele erwten) en Chinese tajer bravoe (Chinese tajersoep). Je vindt recepten om een heerlijke warme maaltijd mee te bereiden, maar ook lekkere hapjes voor bij de borrel, zelfgemaakte sambals en sauzen en zoete nagerechtjes. Tevens bevat het boek een verklarende woordenlijst en enkele keukentips.
Uitgever: De Lantaarn B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina’s: 128
.
De Surinaamse keuken is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils!. De voorouders van de Surinamers zijn afkomstig uit zowel Azië, Afrika, Amerika als Europa. Iedere bevolkingsgroep bracht de lekkerste gerechten uit hun traditionele keuken mee naar het nieuwe thuisland. Uit deze versmelting van culturen ontstond de unieke Surinaamse keuken met een eigen onderscheidend en verrukkelijk karakter. Geen wonder dat deze keuken niet alleen divers, maar ook nog eens uitzonderlijk lekker is!
In dit kookboek tref je de variatie aan die de Surinaamse keuken zo aantrekkelijk en verassend maakt, zoals Saoto bravoe (Javaanse maaltijdsoep), Roti nanga pesi (Hindoestaans brood met gele erwten) en Chinese tajer bravoe (Chinese tajersoep). Je vindt recepten om een heerlijke warme maaltijd mee te bereiden, maar ook lekkere hapjes voor bij de borrel, zelfgemaakte sambals en sauzen en zoete nagerechtjes. Tevens bevat het boek een verklarende woordenlijst en enkele keukentips.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: