De parttime vegetariër
Nog geen beoordelingen.
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048312689
Omschrijving
Auteur: Nicola Graimes
Uitgever: Veltman
Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 224
Net als fulltimevegetariërs geven de parttimevegetariërs - of flexitariërs - de voorkeur aan gerechten met groenten. Of dit nu is vanwege de gezondheid, om te bezuinigen of om morele redenen (of waarschijnlijker, een combinatie daarvan), feit is dat een flexitarisch dieet - dat grotendeels vegetarisch is maar af en toe kip, vlees en zeevruchten bevat - steeds populairder wordt en zich tot een trend ontwikkelt.
Zoals de naam al zegt, is het mooie van deze eetwijze dat ze flexibel is. Met dit boek kunt u alle kanten op, of u nu kiest voor af en toe helemaal vlees- en visloos of voor gerechten die vlees- en visarm zijn. Het boek is ook geschikt voor fulltimevegetariërs, voor mensen die een vegetarisch gezinslid hebben of voor mensen die vegetarische gasten te eten krijgen, want het staat vol nieuwe ideeën en recepten zonder vleesvervangers.
Maak voor een weldadige brunch eens Aardappelkoekjes met rookkaas en knapperige boerenkool of de visvariant Aardappelkoekjes met zalm. Veel gerechten, zoals Libanese labnehballetjes en de vleesvariant Pittige lamsballetjes zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt.
Uitgever: Veltman
Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 224
Net als fulltimevegetariërs geven de parttimevegetariërs - of flexitariërs - de voorkeur aan gerechten met groenten. Of dit nu is vanwege de gezondheid, om te bezuinigen of om morele redenen (of waarschijnlijker, een combinatie daarvan), feit is dat een flexitarisch dieet - dat grotendeels vegetarisch is maar af en toe kip, vlees en zeevruchten bevat - steeds populairder wordt en zich tot een trend ontwikkelt.
Zoals de naam al zegt, is het mooie van deze eetwijze dat ze flexibel is. Met dit boek kunt u alle kanten op, of u nu kiest voor af en toe helemaal vlees- en visloos of voor gerechten die vlees- en visarm zijn. Het boek is ook geschikt voor fulltimevegetariërs, voor mensen die een vegetarisch gezinslid hebben of voor mensen die vegetarische gasten te eten krijgen, want het staat vol nieuwe ideeën en recepten zonder vleesvervangers.
Maak voor een weldadige brunch eens Aardappelkoekjes met rookkaas en knapperige boerenkool of de visvariant Aardappelkoekjes met zalm. Veel gerechten, zoals Libanese labnehballetjes en de vleesvariant Pittige lamsballetjes zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: