Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag11:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616394100

De Kunst van het Chocolade Maken

8,95
3,-
2 beoordelingen
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461430205

Omschrijving

Auteur: Trish Deseine
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook Publishing
Aantal pagina's: 70

Maak van je keuken een echt bonbonatelier. Met de technieken en recepten uit dit boek maak je de lekkerste droombonbons. En niet alleen bonbons, maar ook koekjes en grotere chocoladecreaties waar alle liefhebbers van chocolade versteld van zullen staan!

De schrijfster, Trish Deseine, is Ierse van afkomst. Ze verhuisde in 1987 naar Frankrijk. Daar schreef ze meerdere succesvolle kookboeken en werd een bekende persoonlijkheid op de Franse tv. Voor haar boek 'Je veux du chocolat!' kreeg ze de World Gourmand Cookbook Award.

Reviews van klanten (2)

via eKomi5 jaar geleden

Zoals ik reeds eerder vermelde, zeer amateuristisch, gelukkig niet veel geld, maar in een boekhandel, zou ik het dan nog laten liggen. De foto's waren leuk, maar je ziet er zoveel fouten in , dit kan eigenlijk niet als je een boek maakt.

via eKomi6 jaar geleden

Het is een kerst cadeau voor mijn collega, maar mijn eerste indruk is zeer goed.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: