De essentie van chocola
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059565548
Omschrijving
Auteurs: Frederic Bau
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Aantal pagina's: 192
Leer alles over chocolade!
Verrukkelijke en klassieke recepten, zoals brownies, mousse, tartelettes en cake.
Verschillende vaardigheden en technieken, duidelijk beschreven om al uw desserts te laten slagen. Alle kennis over chocolade, van l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona.
l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona is opgericht in 1989 en trekt sindsdien professionals aan vanuit de hele wereld om de fijne kneepjes van het werken met chocolade te leren. De school wordt geleid door Frédéric Bau, een van de grootste patissiers en chocolatiers.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: