Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.619890100

De essentie van chocola

Nog geen beoordelingen.

stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059565548

Omschrijving

Auteurs: Frederic Bau
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Aantal pagina's: 192

Leer alles over chocolade!
Verrukkelijke en klassieke recepten, zoals brownies, mousse, tartelettes en cake.
Verschillende vaardigheden en technieken, duidelijk beschreven om al uw desserts te laten slagen. Alle kennis over chocolade, van l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona.

l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona is opgericht in 1989 en trekt sindsdien professionals aan vanuit de hele wereld om de fijne kneepjes van het werken met chocolade te leren. De school wordt geleid door Frédéric Bau, een van de grootste patissiers en chocolatiers.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: