Vandaag open tot 18:00
Maandag | 11:30 - 18:00 |
Dinsdag | 10:00 - 18:00 |
Woensdag | 10:00 - 18:00 |
Donderdag | 10:00 - 18:00 |
Vrijdag | 10:00 - 18:00 |
Zaterdag | 10:00 - 18:00 |
Zondag | 11:30 - 17:30 |
010-4431075
De Buyer La Lyonnaise Induction Kastanjepan 5293.28, 28cm
20,90
Nog geen beoordelingen.
stuk
Op voorraad
Vandaag besteld, maandag in huisSpecificaties
Merk:De Buyer
Vaatwasserbestendig:Nee
Materiaal:Plaatstaal
Type product:Kastanjepan
Serie:La Lyonnaise
Kleur:Zwart
Bovenmaat:28cm
Formaat:49,5cm
Type:5293.28
Artikelnr:3011245293284
Omschrijving
Het is even bukken, maar als je ze eenmaal hebt verzamelt kun je ze heerlijk poffen. We hebben het over de tamme kastanje.
In de herfst of de nazomeravonden is er bijna niks leuker dan met vrienden en familie rond een open vuur of bij de barbecue kastanjes poffen. Deze De Buyer Kastanjepan is daar perfect voor.
De kastanjepan is voorzien van gaatjes, die er voor zorgen dat de hitte de kastanjes goed bereikt. De kastanjepan is gemaakt van blauwstaal dat snel en gelijkmatig opwarmt. De pan heeft een lange steel waardoor de pan in totaal 49,5cm lang is.
Tamme kastanjes zijn verkrijgbaar bij de groenteboer. Je bereidt de kastanjes door eerst een kruisje snijden in de bolle kant. Vervolgens leg je ze in de kastanjepan en pof je ze, terwijl je regelmatig schudt, boven hete kolen of vuur. Als de kastanjes openspringen zijn ze klaar. We raden je aan de kastanjes af te laten koelen alvorens ze te pellen en te eten.
In de herfst of de nazomeravonden is er bijna niks leuker dan met vrienden en familie rond een open vuur of bij de barbecue kastanjes poffen. Deze De Buyer Kastanjepan is daar perfect voor.
De kastanjepan is voorzien van gaatjes, die er voor zorgen dat de hitte de kastanjes goed bereikt. De kastanjepan is gemaakt van blauwstaal dat snel en gelijkmatig opwarmt. De pan heeft een lange steel waardoor de pan in totaal 49,5cm lang is.
Tamme kastanjes zijn verkrijgbaar bij de groenteboer. Je bereidt de kastanjes door eerst een kruisje snijden in de bolle kant. Vervolgens leg je ze in de kastanjepan en pof je ze, terwijl je regelmatig schudt, boven hete kolen of vuur. Als de kastanjes openspringen zijn ze klaar. We raden je aan de kastanjes af te laten koelen alvorens ze te pellen en te eten.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: