Culinair koken met kaas
4 beoordelingen
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789045202471
Omschrijving
Auteur: Chester Hastings
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
Taal: Nederlands
Culinair koken met kaas is niet een doorsneeboek over kaas of een encyclopedisch naslagwerk over de verschillende kaassoorten. Het is een verzameling heerlijke en toegankelijke recepten van chef-kok en kaasboer Chester Hastings die ruim 25 jaar ervaring heeft met kaas, zowel in de keuken als achter de toonbank.
Hastings laat zien hoe je van de enorme variëteit aan kaassoorten die tegenwoordig makkelijk verkrijgbaar zijn, de meest verrukkelijke gerechten kunt bereiden.
Culinair koken met kaas bevat naast de traditionele recepten, ook vernieuwende en creatieve recepten, zoals gefrituurde courgettebloemen met tomme de ma grande-mère en citrushoning, varkenshaasspiezen met oude Goudse en abrikozenmosterd en verse ricottatorta met wilde lenteui. Daarnaast geeft het antwoord op basisvragen als hoe kies je een kwaliteitskaas, waar moet je op letten als je kaas koopt, hoe proef je kaas en wat doe je met restjes?
Culinair koken met kaas laat je kennismaken met kaas in al zijn facetten en veelzijdigheid. Eens te meer zul je versteld staan van de diversiteit die duidelijk wordt in de 90 originele en culinaire recepten die dit prachtige boek te bieden heeft.
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
Taal: Nederlands
Culinair koken met kaas is niet een doorsneeboek over kaas of een encyclopedisch naslagwerk over de verschillende kaassoorten. Het is een verzameling heerlijke en toegankelijke recepten van chef-kok en kaasboer Chester Hastings die ruim 25 jaar ervaring heeft met kaas, zowel in de keuken als achter de toonbank.
Hastings laat zien hoe je van de enorme variëteit aan kaassoorten die tegenwoordig makkelijk verkrijgbaar zijn, de meest verrukkelijke gerechten kunt bereiden.
Culinair koken met kaas bevat naast de traditionele recepten, ook vernieuwende en creatieve recepten, zoals gefrituurde courgettebloemen met tomme de ma grande-mère en citrushoning, varkenshaasspiezen met oude Goudse en abrikozenmosterd en verse ricottatorta met wilde lenteui. Daarnaast geeft het antwoord op basisvragen als hoe kies je een kwaliteitskaas, waar moet je op letten als je kaas koopt, hoe proef je kaas en wat doe je met restjes?
Culinair koken met kaas laat je kennismaken met kaas in al zijn facetten en veelzijdigheid. Eens te meer zul je versteld staan van de diversiteit die duidelijk wordt in de 90 originele en culinaire recepten die dit prachtige boek te bieden heeft.
Reviews van klanten (4)
via eKomi7 jaar geleden
heel leuk boek. Interessante gerechten en bedoeld voor goede producten.
via eKomi7 jaar geleden
Zeer tevreden over dit boek, alle mogelijke bereidingen met kaas komen aan bod
via eKomi7 jaar geleden
Mooi boekje met leuke ideeën.
via eKomi8 jaar geleden
Was een kerstcadeau.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: