Creatief Culinair - Espumas
4 beoordelingen
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461430410
Omschrijving
Auteur: Anne Cazor & Julien Attard
Uitgever: Good Cook B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 72
Taal: Nederlands
'Espuma' is Spaans voor een specifieke culinaire bereidingswijze. Het gaat hier om het opspuiten van luchtig schuim, zonder het gebruik van eieren of room. Een espuma maak je met een sifon, waarmee je onder druk een vloeistof luchtig maakt.
Espumas zijn veel meer dan alleen een extraatje op het bord, ze maken gerechten tot iets unieks. Maak het bord eens op met een heerlijke foie-gras room, parmezaanschuim, rookspekmousse, kokos-citroengrasschuim of klassieke chocolademousse. Dus pak je sifon en lachgas erbij en laat je inspireren door de talloze voorbeelden!
Uitgever: Good Cook B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 72
Taal: Nederlands
'Espuma' is Spaans voor een specifieke culinaire bereidingswijze. Het gaat hier om het opspuiten van luchtig schuim, zonder het gebruik van eieren of room. Een espuma maak je met een sifon, waarmee je onder druk een vloeistof luchtig maakt.
Espumas zijn veel meer dan alleen een extraatje op het bord, ze maken gerechten tot iets unieks. Maak het bord eens op met een heerlijke foie-gras room, parmezaanschuim, rookspekmousse, kokos-citroengrasschuim of klassieke chocolademousse. Dus pak je sifon en lachgas erbij en laat je inspireren door de talloze voorbeelden!
Reviews van klanten (4)
via eKomi4 jaar geleden
Niet het meest hippe boekje, maar wel handige info over hoe de mousse gemaakt kan worden en een paar voorbeeldjes.
via eKomi4 jaar geleden
Boekje is kleiner uitgevallen dan verwacht. Recepten zijn vrij basic
via eKomi5 jaar geleden
Leuk boek om ideetjes uit te halen
via eKomi6 jaar geleden
met de espumas ben ik nog niet helemaal gewend maar dat komt allemaal goed het staat goed beschreven in het receptenboek.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: