Vandaag open om 11:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617101100

Cadeaupakket op maat

Met een assortiment van vele kookartikelen, -accessoires en -gerei is er bij Kookpunt voor iedereen die van koken houdt een leuk cadeau te vinden. We weten als geen ander waar je een hobbykok of thuischef blij mee kunt maken. Zelf hebben we al een mooie selectie gemaakt aan bestaande cadeaupakketten en kookcadeaus in diverse thema’s voor verschillende gelegenheden. Maar het is ook mogelijk om samen met ons een cadeaupakket samen te stellen.

Cadeaupakket op maat

Of je nu op zoek bent naar een kookcadeau op maat voor 1 persoon of voor geschenkpakketten voor een grote groep, we hebben altijd een passende invulling. Vertel ons de wensen en wij gaan aan de slag. 

Cadeaupakket kleine groep (1 tot 5 personen)

Afhankelijk van de wensen en budget, nodigen we je van harte uit in onze winkel aan Noordplein 29 in Rotterdam. Samen met één van onze specialisten gaan we met jou shoppen en stellen we één of meerdere cadeaupakketten samen die je gelijk kan meenemen. Bij het samenstellen van pakketten raden we je wel aan om van te voren te bellen en een afspraak te maken. We kunnen ons dan voorbereiden met leuke ideeën en je hebt dan ten alle tijden een personal shopper tot je beschikking.

Bel voor een afspraak: tel 010 443 10 75

Shop samen met personal shopper

Pakketten kunnen direct worden meegenomen

Afhankelijk van inhoud en aantal zijn kortingen van toepassing

Cadeaupakket grote groep (5+ personen)

Ben je opzoek naar een zakelijk cadeaupakket op maat voor een grote groep? Ook hierbij denken we graag met je mee. Of dit nu een jubileum, kerst- of eindejaarsgeschenk is, wij helpen graag bij de invulling van dit cadeau. Wellicht heb je zelf al diverse producten of een thema in gedachten, anders zullen wij afhankelijk van budget en voorraad een mooi voorstel opmaken. Neem contact met ons op een deel je wensen en geefdatum. Onze specialisten komen met een op maat gemaakt voorstel.

Contact: tel 010 443 10 75 of webshop@kookpunt.nl

Vertel ons eventuele wensen, budget en opleverdatum

Maatwerk prijsvoorstel met kwantumkorting

Pakketten worden gratis bezorgd op een gewenst afleveradres

Kookpunt cadeaubon

Daarnaast is het ook mogelijk om in onze fysieke winkel een Kookpunt cadeaubon aan te schaffen. Deze cadeaubon is te besteden op ons voltallige assortiment en onbeperkt te gebruiken voor de ontvanger. Let wel, deze bon is alleen in onze fysieke te koop en te besteden. Afhankelijk van de hoeveelheid cadeaubonnen binnen een bestelling en budget is er kwantumkorting van toepassing. Bij afname van minimaal € 500 aan waarde raden wij aan om telefonisch contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakt prijsvoorstel.

Meer info over cadeaupakketten?

Wil je graag meer weten over het zelf samenstellen van een cadeaupakket, neem dan contact met ons op! Marleen helpt je graag bij het samenstellen.

Kookpunt

Noordplein 29

3035 EC Rotterdam

Tel: 0104431077

E-mail: webshop@kookpunt.nl

Of bekijk direct ons aanbod aan bestaande cadeaupakketten.