Bakken met Paul Hollywood
1 beoordeling
stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaarSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461430915
Omschrijving
Auteur: Paul Hollywood
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook Publishing
Aantal pagina's: 304
Taal: Nederlands
Hét bakboek van één van 's werelds bekendste meesterbakkers.
Breng de bakmagie naar je eigen keuken met de bekroonde en bekende - als jurylid van The Great British Bake Off - bakker Paul Hollywood.
In dit basiskookboek staan veel verschillende broden, naast gebak en onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Elk recept heeft een grondige werkwijze die laat zien hoe je dingen doet, waardoor je iets perfects kunt creëren. Je baksels zien er niet alleen zo uit als in de winkels, maar smaken bovendien vele malen beter.
De receptuur is internationaal, van Europese couronne, fougasse en strudel, taartjes en croissants tot Indiase chapati's tot Midden-Oosterse manakish. De technieken worden uitvoerig uitgelegd, onder meer aan de hand van stap voor stap fotografie, waardoor je ieder onderdeel van het bakproces onder de knie krijgt. Dus ga het bakavontuur aan met Paul Hollywood en je zult een geweldige bakker worden!
"Er ontgaat Paul Hollywood, het geduchte jurylid van The Great British Bake Off, niets en dat zie je ook in zijn boek; aan alles is gedacht. Goede informatie bij alle hoofdstukken, stap voor stap uitleg, en perfecte recepten. Daarmee kan iedereen aan het bakken!" - delicious.
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Good Cook Publishing
Aantal pagina's: 304
Taal: Nederlands
Hét bakboek van één van 's werelds bekendste meesterbakkers.
Breng de bakmagie naar je eigen keuken met de bekroonde en bekende - als jurylid van The Great British Bake Off - bakker Paul Hollywood.
In dit basiskookboek staan veel verschillende broden, naast gebak en onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Elk recept heeft een grondige werkwijze die laat zien hoe je dingen doet, waardoor je iets perfects kunt creëren. Je baksels zien er niet alleen zo uit als in de winkels, maar smaken bovendien vele malen beter.
De receptuur is internationaal, van Europese couronne, fougasse en strudel, taartjes en croissants tot Indiase chapati's tot Midden-Oosterse manakish. De technieken worden uitvoerig uitgelegd, onder meer aan de hand van stap voor stap fotografie, waardoor je ieder onderdeel van het bakproces onder de knie krijgt. Dus ga het bakavontuur aan met Paul Hollywood en je zult een geweldige bakker worden!
"Er ontgaat Paul Hollywood, het geduchte jurylid van The Great British Bake Off, niets en dat zie je ook in zijn boek; aan alles is gedacht. Goede informatie bij alle hoofdstukken, stap voor stap uitleg, en perfecte recepten. Daarmee kan iedereen aan het bakken!" - delicious.
Reviews van klanten (1)
via eKomi7 jaar geleden
Het was een cadeau voor mijn zwager. Maar zeer gewenst. Een goede prijs kwaliteit verhouding.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: