Aubergines bij Kookpunt

Aubergines bij Kookpunt

Inspiratie voor bereidingstechieken van aubergines

We gaan verstandig om met onze voeding. Een stukje vlees of vis is er om van te genieten en hoeft niet iedere dag een onderdeel van de maaltijd te zijn. De populariteit van groenten als aubergine neemt hierdoor steeds meer toe. De veelzijdigheid van de aubergine is ongekend, of je dit nu wel of niet als vleesvervanger gebruikt. Daarom besteden we in onze winkel graag wat extra aandacht aan de verschillende bereidingstechnieken van de aubergine.

 

Veelzijdigheid van de aubergine


‘Eat real food, use good tools’: daar staan wij voor. Het bereiden van aubergine kan op veel verschillende manieren met uiteenlopende artikelen. Denk hierbij aan grillen, stoven, frituren, roken, pureren, roerbakken en nog veel meer. Dat wilde wij zelf wel eens testen! Daarom hebben we met de Kookpuntcollega’s aubergine bereid middels verschillende kooktechnieken.

Het resultaat was verrassend. Zo hebben we onder andere aubergines gerookt op de BBQ en gefrituurd in de arachideolie. Ook heeft een collega een verrassend auberginesoepje gemaakt. Andere voorbeelden van bijzondere combinaties waren de aubergines met miso en de aubergine-ceviche.  
 

Aubergine inspiratie in de winkel


Vanaf 26 september zijn er in onze winkel verschillende aubergine inspiratiehoekjes te vinden. In zo’n inspiratiehoekje staat een bereidingstechniek centraal samen met het recept van één van onze collega’s. Zo heb je bijvoorbeeld een  inspiratiehoek waar het grillen van aubergine wordt uitgelicht. Hier vindt je niet alleen een smakelijk grillrecept, maar ook een aanbod aan bijzondere aubergines. Zo kun je gelijk zelf thuis aan de slag! Laat je inpireren in onze winkel.

Kookpunt
Noordplein 29
Rotterdam
010 443 10 75

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk