Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 17:30
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.619374100

AMT Gastroguss Vispan, 41x27cm

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is niet meer leverbaar

Specificaties

Merk:AMT Gastroguss
Materiaal:Gietaluminium
Geschikt voor:Elektrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch, Oven
Type product:Vispan
Type antikleeflaag:Lotan
Type:I-4127
Bovenmaat:41 (l) x 27 (b) cm
Antikleeflaag:Ja
Kleur:Zwart
Artikelnr:4250194608810

Omschrijving

Op zoek naar een fijne nieuwe pan met een uitstekende anti-aanbaklaag? Dan zit je bij AMT Gastroguss aan het goede adres. Het merk zelf zegt "the World's Best Pans" te hebben, en dit wordt beaamd door de VKD, de grootste Duitse chefsvereniging.

Dit is de AMT Gastroguss vispan van 41 bij 27cm. Ideaal voor het bakken van een hele vis vis, maar ook andere grotere ingrediënten zoals een braadstuk passen hier in. De vispan is gemaakt van gietaluminium, waarmee er sprake is van een optimale warmteverdeling. De pan is ook uitstekend hittegeleidend. Na 3 minuten kan je een temperatuur van maarliefst 300°C bereiken. De pan heeft een steel gemaakt van hittebestendig kunststof. Hiermee kan het in de oven tot een maximale temperatuur van 240°C.

Met de speciale bodem is de pan geschikt voor alle warmtebronnen. Met zijn gepatenteerde 5-laags Lotan-antikleeflaag zullen gerechten nooit aanbakken. De laag zorgt er tevens voor dat de pan na gebruik gemakkelijk schoongemaakt kan worden met enkel wat heet water, of in de vaatwasser.

We raden bij het bakken van vis het gebruik van druivenpitolie, geklaarde boter of extra virginge olijfolie aan. Hiermee kun je perfect garen op gematigde temperaturen tot zo'n 190°C; prima voor een stukje vis.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: