32,50 Club: lekker eten hoeft niet altijd duur te zijn

32,50 Club: lekker eten hoeft niet altijd duur te zijn
Heb je wel eens wat bij Kookpunt gekocht in de winkel of online besteld? Laat dan je recensie achter op onze Google+ pagina. De eerste 50 mensen die reageren krijgen het 32,50 Clubboekje t.w.v. 10 euro gratis thuisgestuurd!
---------------------------------------------------------------------------

Een drie-gangen menu in een goed restaurant hoeft niet altijd duur te zijn. De beste Rotterdamse restaurants slaan de handen ineen en maken samen iets heel bijzonders van een avondje uit eten. Maak kennis met de 32,50 Club!

Vergeet de massale kortingsacties, dinerweken en andere grootschalige aanbiedingen, want voor slechts 32,50 geniet je van een drie-gangen menu bij meer dan 10 verschillende restaurants in Rotterdam. Échte restaurants welteverstaan, die de prijs-kwaliteitverhouding van hun gerechten en de beleving in hun zaak leidend laten zijn:

“Samen zijn we een groep restaurants die niet in één vakje passen, maar wel gelijke opvattingen hebben over eten, drinken en service. We zijn enthousiastelingen en vakidioten, die hun hart hebben verloren aan het maken van de mooiste gerechten en het serveren van de lekkerste wijnen in onze eigen ambiance.”

De deelnemende restaurants zijn:

Allure, Asian Glories, Eendracht, La Enoteca, IDRW – In den Rustwat, Kwiezien, De Matroos en het Meisje, Oliva, Quartier du Port, Uit je eigen stad & Zinc

Het officiële 32,50 Clubboekje dient als toegangsbewijs, maar fungeert daarnaast ook als gids en verschaft alle benodigde informatie omtrent deze bijzondere actie. Dit luxe boekje is gevuld met prachtige fotografie, smeuïge verhalen en persoonlijke recepten rechtstreeks van de chef-koks van de deelnemende restaurants.

Met elk bezoek aan een deelnemend restaurant kunnen tevens stempels worden verzameld. Bij vijf stempels volgt een uitnodiging voor een spektakeldiner, verzorgd door alle deelnemers aan het einde van het jaar. Het boekje is te koop voor maar €9,90 bij alle deelnemende restaurants, bij de ‘food-favorieten’ van de 32,50 Club zoals Kookpunt en bij een aantal boekhandels in Rotterdam.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk